• ~ Gяuρ H€ρร! ~ •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

• ~ Gяuρ H€ρร! ~ •

• ~ HOŞGELDİNİZ ~ •

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» erene fenerli diyenler içeri
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimeC.tesi Şub. 06, 2010 2:55 am tarafından Admin

» Selamlar.. Ben Geldim :P
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimeC.tesi Şub. 06, 2010 2:52 am tarafından Admin

» eren röpörtajı
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 10:05 pm tarafından Admin

» Cemreden qüLçine Büyük laf !!
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 10:45 pm tarafından Admin

» Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı ayrı
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 10:43 pm tarafından yaramaz_164

» adminiz olan DAMLA ve rOjDa (BEN) KURALLARI KOYDUK!HERKES İÇERİ!
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimePtsi Nis. 27, 2009 9:24 am tarafından rojda-damla

» patronsunuz ve üstekine kusur buLup işe aLmayıın
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimePtsi Nis. 27, 2009 9:20 am tarafından rojda-damla

» Üstekine sebebsiz kız !!
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimePtsi Nis. 27, 2009 9:18 am tarafından rojda-damla

» Altakinin burcunu tahmin ettt :)
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimePtsi Nis. 27, 2009 9:16 am tarafından rojda-damla

Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü I_vote_lcapGrup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü I_voting_barGrup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü I_vote_rcap 
∂єѕρєяα∂σ90®™
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü I_vote_lcapGrup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü I_voting_barGrup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü I_vote_rcap 
cici_kız_26
GeNeRaL
KIŞ LALESİ
tuğba
hepsi-_qolik
TurkishRap
rojda-damla
sevgi-hepsi
Menü
 Portal
 Anasayfa
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü

2 posters
YazarMesaj
∂єѕρєяα∂σ90®™
Özel Üye
Özel Üye
∂єѕρєяα∂σ90®™

Erkek
Lakap : Carrager

ReP+
ReP+:
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Left_bar_bleue10/10Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Empty_bar_bleue  (10/10)
ReP+:
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Left_bar_bleue3/3Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Empty_bar_bleue  (3/3)

Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Empty
MesajKonu: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü   Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimePtsi Ara. 08, 2008 1:17 am

Sabah kalktım.
Bugün yine çok geç kaldım.
Saçımı yaptım.
Güneş parlak,harika
Dışarı çıktım,
Arkadaşlar beni bekler.

Yeni macera
Zor bir gün okulda bugün.
Çalışmakla öğrenecek çok şey var.
Boşa vakit yok
İşte her gün böyleyim
Dalıp gitmişim öğretmen kızdı

Sendin aklımda
Halledersin diyorlar arkadaşlar..
Bu sensin
İstersen her şeyi alırsın
Bu sensin hayat bir eğlence.

Gülsene...
Güçlüsün,istersen dünya elinde
Parlarsın unutma sen bir yıldızsın
Gel bize.

Bugün okul yok.
Bir şeyler bulmam lazım.
Derdim tasam yok.
Sokaklarda dolaşsak

Annem gel der
Evimden uzak kaldım
Ama ben bugün
Arkadaşlarla eğlenmek,havaya uçmak isterim beni dinle.!

Bu sensin istersen her şeyi alırsın.
Bu sensin, hayat bir eğlence.
Gülsene...
Güçlüsün,istersen dünya elinde
Parlarsın unutma sen bir yıldızsın
Gel bize.

Kendin olmak varken,
Asla başkasına bakma,inan ki sen bir perisin.
Beni dinle..
Bu sensin istersen her şeyi alırsın.
Bu sensin, hayat bir eğlence.

Gülsene...
Güçlüsün,istersen dünya elinde.
Parlarsın,unutma sen bir yıldızsın.
Gel bize..
İnan ki sen bir perisin,
İnanmalısın,
Güven bana..
Very Happy:D:D
http://gamestr.forummum.com/
GeNeRaL
Tecrubeli Üye
Tecrubeli Üye
GeNeRaL

Kadın
Lakap : CİX

ReP+
ReP+:
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Left_bar_bleue2/3Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Empty_bar_bleue  (2/3)
ReP+:
Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Left_bar_bleue3/3Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Empty_bar_bleue  (3/3)

Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü   Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü Icon_minitimePtsi Ara. 29, 2008 8:52 pm

teşekkürler

Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin Şarkı Sözü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GÜLÇİNİN YAZDIGI SARKI SÖZU
» hepsi 1 dizi müzigi şarkı sözleri
» hepsi-üç kalp
» bad penny (sper bi şarkı)
» Onu Alma Beni Al - Hepsi Şaka albümünden