adminiz olan DAMLA ve rOjDa (BEN) KURALLARI KOYDUK!HERKES İÇERİ!
5 posters
Yazar
Konu: adminiz olan DAMLA ve rOjDa (BEN) KURALLARI KOYDUK!HERKES İÇERİ! Cuma Kas. 28, 2008 5:12 pm
1.)ARGO kelimeler kesinlikle yasak! 2.)Hiçkimse MODERATÖRLER onların mesajını silince benım mesajımı/konumu niye sildiniz demek yok! 3.)Sitemizde sadece 4 admin buluncaktırrr! 4.)6050 mesaj ve üzeri yapan ilk 2 kişi ADMİN olucaktır! 5.)3500 mesaj ve üzeri yapan Jr ADMİN olucaktır! 6.)3000 mesaj ve üzeri yapanlar MODERATÖR olucaktır! 7.)2000 mesaj ve üzeri yapanlarda ÖZEL ÜYE olucaktır! 8.)Saçma sapan konu/mesaj yasaktır! 9.)Sitede yetkılı olanların sözüne karşı gelinmicek! 10.)Kavga/tartışma v.b yasaktır! 11.)Konu açarken rep istiyorum başlıklı konular veya mesajlar silinecektir!Eğer gene devam ediyorsa 1 aylığına banlanacaktır! 12.)Bende MODERATÖR/JR ADMİN/ADMİN/ÖZEL ÜYE olmak istiyorum diye konular açılmayacak! 13.)Siteye üye olup birdaha girmemezlik yapanlarda banlanacaktır!
Konu: Geri: adminiz olan DAMLA ve rOjDa (BEN) KURALLARI KOYDUK!HERKES İÇERİ! C.tesi Ara. 06, 2008 7:07 pm
kurallarınız güzel hoşuma gitti fakat msj sayıları fazla modluk için yanı site bir forum sitesi olsa okey ama bu fanclup sitelerde biraz daha düşük olmalı diye düşünüyorum karanıza saygı var sadece bılgı gıbı düşünün
Konu: Geri: adminiz olan DAMLA ve rOjDa (BEN) KURALLARI KOYDUK!HERKES İÇERİ! Ptsi Ara. 22, 2008 6:11 pm
biliyorum genelde bole ama bunları okuyanlar heralde mod hevesleri kaçar diye düşünüyorum kım ıstemez yanı mod olmak ondan ozel uye felan daha az olmalı dıye dedım yoqsa diğer modlar iyi durumda tek ozel uyeyı aşağı çeksek
GeNeRaL Tecrubeli Üye
Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 32 Nerden : İSTanbul Lakap : CİX Kayıt tarihi : 25/12/08